K9 Grooming

Blog

Beste hondenliefhebber,

De uitwerking van mijn plannen met K9 Grooming loopt in goede banen.

Vandaag wordt de elektriciteit en verlichting afgewerkt. Ik ga de muren klaarmaken voor schilderwerken, en zal tegen einde van deze week ook dat afwerken.

Volgende maandag wordt de kast met daarin de bestaande wasbak uitgebroken en het bad in de plaats gezet en op de afvoer aangesloten.

En volgende week vrijdag zal dan de warmwateroplossing worden geïnstalleerd en aangesloten. En dan zijn we klaar om te starten!

Nog wat "details" moeten dan afgewerkt: een ingemaakte kast toevoegen, en een schuifdeur om de rest van de kelder van rondvliegende wol te vrijwaren... die volgen in de loop van de maand.

Daarom dus nu een melding rond de startpromotie:

 

 

ieder baasje dat zich telefonisch (0475 966 944) en voor 15-september-2018 aanmeldt voor een afspraak (met een van zijn of haar honden),

en die nog plaats vindt in mijn planning voor 31-december-2018,

mag voor die eerste vachtverzorging rekenen op een korting van 25%.

 

Neem dus snel contact op, om van deze promotie te genieten.

[powr-button id="dd7fe1df_1530995841571"]

 

Welkom op deze webstek, die van K9 Grooming (spreek uit "Canine Grooming").

Ik krijg geregeld de vraag hoe het komt dat ik de opleiding als hondentrimmer in 2016  begonnen ben. Hoe krijg ik het allemaal gecombineerd? Een full-time job, een huishouden, hobby's en nog een opleiding? 

Sommigen vinden het nodig me te wijzen op mijn leeftijd. En of ik niet weet dat hondentrimmen echt een zwaar beroep is (nog één!) ?

Wel, in Wie ben ik? vertel ik wat mij motiveert.

K9 Grooming

Hondentrimsalon

Ondernemingsnummer: 0697.958.847

BTW: BE 0697.958.847

Adelheid Paternoster

Lid van