K9 Grooming

Wil je op de hoogte blijven van promoties of speciale events? LIKE dan mijn Facebook Pagina K9 Grooming
Toggle Bar
Missie

Ik help hondenbaasjes die de vachtverzorging van hun huisdier niet helemaal kunnen (of willen) op zich nemen zodat hun vacht na afloop weer helemaal straalt en het een plezier is om ze te strelen en te knuffelen.

Mission

J'aide les maîtres des chiens, que ne peuvent (ou ne veulent) pas prendre soin du toilettage de leur animal eux-mêmes. Après les soins, le pelage est doux et brille à nouveau, et les caresses sont autant plus agréables à donner. 

Mission

I help the dog's boss(es), when they cannot (or will not) undertake the coat care of their darling pet on a regular basis. The goal is to groom the dog so that the coat shines, and the dog can enjoy the cuddles and caresses so much more (because the boss cannot stop giving them!)

previous arrowprevious arrow
next arrownext arrow
Slider
Is je hond aan een verwenbeurt toe?
Image is not available

Bezorg je hond EEN WELDOENDE BEHANDELING voor vacht, oren, ogen en nagels.

Hij of zij wordt verwend en helemaal schoon, klaar voor de eindejaarsfeesten. Twijfel niet!

Votre chien a besoin de se faire dorloter ?
Image is not available

DORLOTEZ votre toutou avec un toilettage
du pelage, des ongles, des oreilles et des yeux.

Il ou elle sera tout propre pour les fêtes de fin d'année. N'hésitez pas !

Does your dog need to be pampered ?
Image is not available

Provide for your dog A BENEFICIAL INDULGENCE for coat, nails, ears and eyes.

Your pet will be pampered and be all clean for the season's cozy moments. Don't hesitate !

previous arrowprevious arrow
next arrownext arrow
Slider

Zoek een ras

Privacyverklaring

K9 Grooming,

gevestigd aan 
Leopold II laan 225
B-1080 Sint-Jans-Molenbeek
België, is verantwoordelijk voor de verwerking van persoonsgegevens zoals weergegeven in deze privacyverklaring.

Contactgegevens


http://k9-grooming.be

K9 Grooming
Leopold II laan 225
B-1080 Sint-Jans-Molenbeek
België

Mobiel: +32475966944

Adelheid Paternoster is de Functionaris Gegevensbescherming van K9 Grooming. Zij is te bereiken via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Persoonsgegevens die wij verwerken


K9 Grooming verwerkt uw persoonsgegevens doordat u gebruik maakt van onze diensten en/of omdat u deze zelf aan ons verstrekt.

Hieronder vindt u een overzicht van de persoonsgegevens die wij verwerken:
- Voor- en achternaam
- Geslacht
- Adresgegevens
- Telefoonnummer
- E-mailadres
- Lijst met contactgegevens van de klant via een app
- Bankrekeningnummer

 

Bijzondere en/of gevoelige persoonsgegevens die wij verwerken


Onze website en/of dienst heeft niet de intentie gegevens te verzamelen over websitebezoekers die jonger zijn dan 16 jaar, tenzij ze toestemming hebben van ouders of voogd. We kunnen echter niet controleren of een bezoeker ouder dan 16 is. Wij raden ouders dan ook aan betrokken te zijn bij de online activiteiten van hun kinderen, om zo te voorkomen dat er gegevens over kinderen verzameld worden zonder ouderlijke toestemming. Als u er van overtuigd bent dat wij zonder die toestemming persoonlijke gegevens hebben verzameld over een minderjarige, neem dan contact met ons op via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken., dan verwijderen wij deze informatie.

 

Met welk doel en op basis van welke grondslag wij persoonsgegevens verwerken


K9 Grooming verwerkt uw persoonsgegevens voor de volgende doelen:
- Het afhandelen van uw betaling
- Verzenden van onze nieuwsbrief en/of reclamefolder
- U te kunnen bellen of e-mailen indien dit nodig is om onze dienstverlening uit te kunnen voeren
- U te informeren over wijzigingen van onze diensten en producten
- U de mogelijkheid te bieden een account aan te maken
- Om goederen en diensten bij u af te leveren
- K9 Grooming verwerkt ook persoonsgegevens als wij hier wettelijk toe verplicht zijn, zoals gegevens die wij nodig hebben voor onze belastingaangifte.

 

Geautomatiseerde besluitvorming


K9 Grooming neemt  NIET op basis van geautomatiseerde verwerkingen besluiten over zaken die (aanzienlijke) gevolgen kunnen hebben voor personen. Het gaat hier om besluiten die worden genomen door computerprogramma's of -systemen, zonder dat daar een mens (bijvoorbeeld een medewerker van K9 Grooming) tussen zit. 

 

Hoe lang we persoonsgegevens bewaren

K9 Grooming bewaart uw persoonsgegevens niet langer dan strikt nodig is om de doelen te realiseren waarvoor uw gegevens worden verzameld. Wij hanteren de volgende bewaartermijnen voor de volgende (categorieën) van persoonsgegevens:

Personalia > 3 jaar > voor uitvoering van dienstverlening, contactname voor afspraken e.d.
Adres > 3 jaar > voor uitvoering van dienstverlening, contactname voor afspraken e.d.

 

Delen van persoonsgegevens met derden


K9 Grooming verstrekt uitsluitend aan derden en alleen als dit nodig is voor de uitvoering van onze overeenkomst met u of om te voldoen aan een wettelijke verplichting.

 

Cookies, of vergelijkbare technieken, die wij gebruiken


K9 Grooming gebruikt alleen technische en functionele cookies, en analytische cookies die geen inbreuk maken op uw privacy. Een cookie is een klein tekstbestand dat bij het eerste bezoek aan deze website wordt opgeslagen op uw computer, tablet of smartphone. De cookies die wij gebruiken zijn noodzakelijk voor de technische werking van de website en uw gebruiksgemak. Ze zorgen ervoor dat de website naar behoren werkt en onthouden bijvoorbeeld uw voorkeursinstellingen. Ook kunnen wij hiermee onze website optimaliseren. U kunt zich afmelden voor cookies door uw internetbrowser zo in te stellen dat deze geen cookies meer opslaat. Daarnaast kunt u ook alle informatie die eerder is opgeslagen via de instellingen van uw browser verwijderen.

 

Gegevens inzien, aanpassen of verwijderen


U heeft het recht om uw persoonsgegevens in te zien, te corrigeren of te verwijderen. Daarnaast heeft u het recht om uw eventuele toestemming voor de gegevensverwerking in te trekken of bezwaar te maken tegen de verwerking van uw persoonsgegevens door K9 Grooming en heeft u het recht op gegevensoverdraagbaarheid. Dat betekent dat u bij ons een verzoek kunt indienen om de persoonsgegevens die wij van u beschikken in een computerbestand naar u of een ander, door u genoemde organisatie, te sturen.

U kunt een verzoek tot inzage, correctie, verwijdering, gegevensoverdraging van uw persoonsgegevens of verzoek tot intrekking van uw toestemming of bezwaar op de verwerking van uw persoonsgegevens sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Om er zeker van te zijn dat het verzoek tot inzage door u is gedaan, vragen wij u een kopie van uw identiteitsbewijs met het verzoek mee te sturen. Maak in deze kopie uw pasfoto, MRZ (machine readable zone, de strook met nummers onderaan het paspoort), paspoortnummer en Burgerservicenummer (BSN) zwart. Dit ter bescherming van uw privacy. We reageren zo snel mogelijk, maar binnen vier weken, op uw verzoek.

K9 Grooming wil u er tevens op wijzen dat u de mogelijkheid heeft om een klacht in te dienen bij de nationale toezichthouder, de Autoriteit Persoonsgegevens. Dat kan via de volgende link: https://www.gegevensbeschermingsautoriteit.be/

 

Hoe wij persoonsgegevens beveiligen


K9 Grooming neemt de bescherming van uw gegevens serieus en neemt passende maatregelen om misbruik, verlies, onbevoegde toegang, ongewenste openbaarmaking en ongeoorloofde wijziging tegen te gaan. Als u de indruk heeft dat uw gegevens niet goed beveiligd zijn of er zijn aanwijzingen van misbruik, neem dan contact op met onze klantenservice of via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. K9 Grooming heeft de volgende maatregelen genomen om uw persoonsgegevens te beveiligen:

- Beveiligingssoftware, zoals een virusscanner en firewall.
- TLS (voorheen SSL) Wij versturen uw gegevens via een beveiligde internetverbinding. Dit kunt u zien aan de adresbalk 'https' en het hangslotje in de adresbalk.
-DKIM, SPF en DMARC zijn drie internetstandaarden die wij gebruiken om te voorkomen dat u uit onze naam e-mails ontvangt die virussen bevatten, spam zijn of bedoelt zijn om persoonlijke (inlog)gegevens te bemachtigen.
-DNSSEC is een extra beveiliging (aanvullend op DNS) voor het omzetten van een domeinnaam (#company_website) naar het hieraan gekoppelde IP-adres (servernaam); het wordt voorzien van een digitale handtekening. U kunt die handtekening automatisch laten controleren. Op die manier voorkomen wij dat u omgeleid wordt naar een vals IP-adres.

Diensten

    image

    Volledige vachtverzorging

    Plukken, knippen of scheren? Er kan een prijsverschil zijn.
    vanaf 45 EUR Grootte, klitten, vlooien zorgen voor meerprijs
    image

    Ontwolprogramma

    Uw hond wordt gewassen, en daarna wordt de overtollige wol uit de vacht geblazen
    vanaf 25 EUR Grootte, klitten, vlooien zorgen voor meerprijs
    image

    Nagels knippen

    De poten worden eerst even afgespoeld om het gereedschap te sparen.
    vanaf 5 EUR Ingegroeide nagels? Naar de dierenarts!
    image

    Wassen en drogen

    Wassen met geschikte shampoo, daarna droogblazen.
    vanaf 20 EUR Grootte, klitten, vlooien zorgen voor meerprijs
  • 1
  • K9 Grooming

    Hondentrimsalon

    Ondernemingsnummer: 0697.958.847

    BTW: BE 0697.958.847

    Adelheid Paternoster

    Lid van